Dokładność pomiaru [stopnie]: | 2 |
---|---|
Pamięć pomiaru: | Nie |
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 30 do 100, od 50 do 300 |
Wyświetlacz: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Termometr BROWIN 100900 - Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. Zakres temperatur od 30°C do + 100°C; +50°C +300°C. Tolerancja błędu do ok +/- 2°C.
Rodzaj: | Termometr |
---|---|
Zakres pomiaru temperatur [st.C]: | od 30 do 100, od 50 do 300 |
Dokładność pomiaru [stopnie]: | 2 |
Pamięć pomiaru: | Nie |
Wyświetlacz: | Nie |
Automatyczne wyłączenie: | Nie |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Kolor: | Srebrny |
Wyposażenie: | Brak |
Funkcje dodatkowe: | Brak |
Nazwa: | BROWIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. |
Ulica i numer budynku: | Pryncypalna |
Kod pocztowy: | 93-373 |
Miasto: | Łódź |
Adres elektroniczny: | browin@browin.pl |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.